Om ons assortiment compleet te maken, kan vlees niet uitblijven. Biologisch vlees hebben we in allerlei soorten en maten: biologisch rundvlees (bv. gehakt, tartaartjes, hamburgers, saucijzen, poulet, braadlap, biefstuk, entrecote, pepersteak, rosbief, braadworst, schenkel, schnitzel, tartaar, vinken, sukadelapjes etc), biologisch varkensvlees (bv. gehakt, vinken, saucijzen, gehaktballen, karbonades, casseler rib, karbonade, spek, shoarma, haas, etc), biologisch kippenvlees (bv. filet, soepkip, bout, vleugeltjes, schnitzel, frikadellen, saté, nuggets, hamburger, karbonade, saucijzen, vinken, shoarma etc.), biologisch lamsvlees (bv. gehakt, bout, schenkel, koteletjes, shoarma etc) en biologisch kalkoenvlees zoals filet, gehakt en reepjes.
Ook hebben we een mooi assortiment aan biologisch snijvlees, denk aan cervelaat, bacon, ontbijtspek, boterhamworst, achterham, filet, pekelvlees, rauwe ham, schouderham, rookvlees etc.
Een mooi product is biologische chorizo. Om het vleesassortiment compleet te maken zijn er ook biologische rookworsten, spekblokjes, smeerworsten, patésoorten etc.
Het aanbod aan biologische vis is nog minimaal. Sinds kort hebben we diepvries zalmmoten en filet met biologisch keurmerk. Alleen gekweekte vis kan biologisch zijn, want alleen dan is er controle op het hele proces.
Andere vissoorten die te bestellen zijn: forel, zalm, haring, kabeljauw, makreel en scholfilet.