De Natuurwinkel is natuurlijk dé plek om naartoe te gaan als u op zoek bent naar hele granen zoals spelt, tarwe of gerst. Deze kunt u zelf vers malen tot meel, maar u kunt ze ook koken en eten als rijst. Daarnaast hebben we ook biologisch volkoren couscous, gierst, bulgur, quinoa, amaranth (het oeroude inkagraan) om bij de warme maaltijd te gebruiken.
Ons assortiment biologische rijst mag er ook wezen: zilvervliesrijst (rond of lang, droogkokend of zachtkokend, snelkokend of gewoon 45 minuten), basmatirijst (wit of volkoren), indicarijst, wilde rijst, risottorijst, zoete rijst, pandanrijst etc. Wilt u uw gasten eens verrassen met een lekkere rijstschotel, rijstdessert of sushirolletjes: probeer dan eens een biologische rijstvariant.
Met deegwaren bedoelen we pasta om te koken voor de warme of koude maaltijd. We hebben een mooi assortiment aan biologische pasta’s. Vooral ons assortiment biologische speltpasta’s is flink aangegroeid: spaghetti, spirelli, penne, macaroni, farfalle en rigatoni. Uiteraard hebben we ook de gewone tarwespaghetti, penne, fussili, lasagnebladen, tagliatelle etc.
Al onze pasta's zijn verkrijgbaar als volkoren of witte variant. Daarnaast hebben we ook kamutpasta’s, perfect voor de meeste mensen die geen tarwe kunnen of willen eten, en glutenvrijepasta’s voor mensen die kamut of spelt ook niet verdragen en echt glutenvrij moeten eten.